Minden termékünk készletenvan, szállítási idő 2 munkanap.

Indapuzzle webshop
termékértékelés5.00 / 5
7 vélemény

Karácsonyi kiszállítási információk

Vásárolj üvöltő farkast M,L méretben 30%-al olcsóbban a következő kupon kóddal: farkas30

Harcos sárkány

- fa puzzle hársfa ajándékdobozban

Milyen formákkal találkozhatsz a kirakóban:

kard, vár, sárkány, koponya stb...

A kirakó a következő méretekben érhető el:

M -es méret

35x25 cm

180 db

L -es méret

42x30 cm

280 db

XL -es méret

71x51 cm

700 db

A Harcos sárkány fa kirakóval szinte beleélhetjük magunkat a fantasztikus mitológiai világba. Az egyedi, formás darabok és az élénk színek segítségével a játékosok szinte elrepülhetnek a sárkányok birodalmába. A kirakóban található különleges formák, mint a kard, a vár vagy a koponya, még izgalmasabbá teszik a játékélményt, és kihívás elé állítják azokat, akik szeretik a rejtvényeket megoldani. Az fa kirakó minden darabja egyedi, így garantáltan nincs két egyforma példány, és minőségi nyomtatása tovább fokozza a vizuális élményt. A Harcos sárkány fa kirakó nem csak a mitológia rajongóinak ajánlott, hanem minden olyan játékosnak, aki szereti a szórakoztató, kihívásokkal teli játékokat.
A sárkányok az emberiség kultúrájában évszázadok óta fontos szerepet töltenek be. A világ sok kultúrájában a sárkányokat olyan lényekként ábrázolják, akik hatalmas erővel és tudással bírnak, és az emberek számára mindig valamilyen fontos üzenetet hordoznak. A sárkányok ábrázolása és imádata az irodalomban, a filmekben és a játékokban is visszaköszön, és sokak számára a sárkányok valódi kultikus jelentőséggel bírnak. A Harcos sárkány fa kirakó remek lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik ezt a fantasztikus lényt, hogy egyedi és kreatív módon fejezzék ki szeretetüket és rajongásukat.

Tovább olvasom...
Szállítás 900Ft-tól!
Kérheted csomagautomatába, postapontra vagy akár futárral házhoz szállítással.

GLS 2 munkanap
Posta és posta automata 2-4 munkanap
Válaszd ki a kirakód méretét!

Prémium minőség

Kirakóink nem csak anyagukban, de előállításukban is minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A tökéletes illeszkedést a minőségi lézervágás garantálja.

Egyedi csomagolás

Maga a csomagolás is természetes anyagokból készül. Kiváló minőségű fadobozaink kivételes megjelenéssel és zárszerkezettel rendelkeznek.

Színes formavilág

Magával ragadó színkavalkád és különleges formák. A kirakó egyedi megjelenése már az első pillanatban elvarázsol felnőttet és gyermeket egyaránt.

Tekintsd meg a kis bemutató videót is:

Mit tartalmaz a csomag, amit kapni fogsz?

teknős fa kirakó színes dobozban

Egy nagyon szép fadobozt, melyben megtalálod a kirakót.

Segítségképp egy kis állványt, melyre a doboz tetejét helyezve puskázhatsz a kész képről.

teknős fa kirakó

Már csak az van hátra, hogy kirakd a kirakót az egyedi formákból.

Nézd meg ezeket a fa 3d modelleket is

Nézd meg ezeket a fa 3d modelleket is

cross
Vélemények rólunk
7 vélemény
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram