Minden termékünk készletenvan, szállítási idő 2 munkanap.

Indapuzzle webshop
termékértékelés5.00 / 5
7 vélemény

Karácsonyi kiszállítási információk

Vásárolj üvöltő farkast M,L méretben 30%-al olcsóbban a következő kupon kóddal: farkas30

Szemfüles béka

- fa puzzle hársfa ajándékdobozban

Milyen formákkal találkozhatsz a kirakóban:

levél, béka, varangy stb...

A kirakó a következő méretekben érhető el:

M -es méret

32x23 cm

180 db

L -es méret

42x28 cm

303 db

A Szemfüles béka fa kirakó kiváló választás azoknak, akik szeretik a természetet és az állatokat. Az élethű béka, amint kapaszkodik az ágon, lenyűgöző részletességgel van kidolgozva, és az állatformás kirakó élményt nyújt mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek. A zöld, fehér és narancs színekkel a természet hangulatát idézi, és a különböző formák, mint a levél, béka és varangy, még izgalmasabbá teszik a játékot. A minőségi élénk nyomtatás és a hársfából készült egyedi állatformás fa kirakó garantálja, hogy minden darab egyedi, így garantáltan nem lesz két egyforma kirakód a dobozban.

A béka mint állat rengeteg ember számára fontos szerepet játszik a kultúrában, a mítoszokban és a folklórban. A békák általában a természetben élnek, és általában a víz közelében találhatók meg. Az ősi egyiptomiak például tiszteletüket fejezték ki a békák iránt, és vallásukban egy békafejű istent is tiszteltek (Heket istenség). A békák jellemzően szimbolizálják az újjászületést, az átalakulást és a bölcsességet. A zöld színű béka pedig gyakran kapcsolódik a természetességhez, a harmóniához és a szerencséhez. A Szemfüles béka kirakója nem csak egy szórakoztató játék, hanem lehetőséget ad arra, hogy megismerjük ezt az érdekes és fontos állatot, és hogy a természet megismerése révén közelebb kerüljünk a körülöttünk lévő világhoz.

Tovább olvasom...
Szállítás 900Ft-tól!
Kérheted csomagautomatába, postapontra vagy akár futárral házhoz szállítással.

GLS 2 munkanap
Posta és posta automata 2-4 munkanap
Válaszd ki a kirakód méretét!

Prémium minőség

Kirakóink nem csak anyagukban, de előállításukban is minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A tökéletes illeszkedést a minőségi lézervágás garantálja.

Egyedi csomagolás

Maga a csomagolás is természetes anyagokból készül. Kiváló minőségű fadobozaink kivételes megjelenéssel és zárszerkezettel rendelkeznek.

Színes formavilág

Magával ragadó színkavalkád és különleges formák. A kirakó egyedi megjelenése már az első pillanatban elvarázsol felnőttet és gyermeket egyaránt.

Tekintsd meg a kis bemutató videót is:

Mit tartalmaz a csomag, amit kapni fogsz?

teknős fa kirakó színes dobozban

Egy nagyon szép fadobozt, melyben megtalálod a kirakót.

Segítségképp egy kis állványt, melyre a doboz tetejét helyezve puskázhatsz a kész képről.

teknős fa kirakó

Már csak az van hátra, hogy kirakd a kirakót az egyedi formákból.

Nézd meg ezeket a fa 3d modelleket is

Nézd meg ezeket a fa 3d modelleket is

cross
Vélemények rólunk
7 vélemény
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram