Minden termékünk készletenvan, szállítási idő 2 munkanap.

Indapuzzle webshop
termékértékelés5.00 / 5
7 vélemény

Karácsonyi kiszállítási információk

Vásárolj üvöltő farkast M,L méretben 30%-al olcsóbban a következő kupon kóddal: farkas30

UV nyomtatással készült fa kirakó: hogyan készül és milyen előnyei vannak?

A fa kirakó egy olyan játék, amelyet sokan szeretnek, mert fejleszti a képzelőerőt, a logikát és a memóriát. De tudtad, hogy a fa kirakó nemcsak szórakoztató, hanem környezetbarát, egyedi és tartós is? Mindez azért lehetséges, mert a fa kirakókat egy speciális nyomtatási technológiával, UV nyomtatással készítik. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mi az az UV nyomtatás, hogyan készülnek belőle fa kirakók, és milyen előnyei vannak ezeknek a termékeknek.

Mi az az UV nyomtatás?

Az UV nyomtatás egy olyan nyomtatási technológia, amelyben a festék közvetlenül a nyomtatni kívánt felületre kerül, és UV fény hatására azonnal megszárad. Ezáltal a nyomtatott kép élesebb, tartósabb és ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben. Az UV nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen képet vagy grafikát rányomtassunk bármilyen anyagra, legyen az papír, fém, üveg vagy fa.

Hogyan készülnek UV nyomtatással a fa kirakók?

A fa kirakók alapanyaga válogatott hársfa, amelyet lézervágással alakítanak ki. A hársfa egy könnyű, puha és sima fafajta, amely ideális a kirakós játékokhoz. A fa kirakó darabjai egyedi alakúak és szórakoztatják a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt.

A fa kirakó elkészítése után minden darabot kézzel ellenőriznek és csomagolnak. A csomagolás során figyelnek arra, hogy a termék biztonságosan megérkezzen a vásárlóhoz. A csomagolásban található egy prémium doboz, amely gyönyörű dizájnnal és zárszerkezettel rendelkezik, így tökéletes ajándékba is.

Készre nyomtatott fa kirakó egyedi formára vágása lézerrel

Milyen előnyei vannak az UV nyomtatással készült fa kirakóknak?

Az UV nyomtatással készült fa kirakó nemcsak szép és minőségi termék, hanem számos előnnyel is jár. Nézzük meg, mik ezek:

  • Környezetbarát: Az UV nyomtatás során nem használnak oldószereket, így nincs káros anyag kibocsátás a levegőbe. A hársfafa kirakó alapanyaga pedig természetes és megújuló erőforrás, amely nem terheli a környezetet.
  • Egyedi: Az UV nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen képet vagy grafikát rányomtassunk a fa kirakóra. Így teljesen egyedi és személyre szabott terméket kaphatunk, amely akár saját fotónkat is tartalmazhatja.
  • Tartós: Az UV nyomtatott kép nem kopik le, nem fakul ki és nem sérül meg könnyen. A fa kirakó darabjai pedig erősek és ellenállnak a törésnek és a repedésnek.
  • Szórakoztató: A fa kirakó összerakása fejleszti a kézügyességet, a logikai gondolkodást és a memóriát. Ráadásul nagyon szórakoztató elfoglaltság, amelyet akár egyedül, akár családdal vagy barátokkal is élvezhetünk.

Hol találhatok UV nyomtatással készült fa kirakókat?

Ha érdekelnek ezek a termékek, akkor látogass el a shop oldalra, ahol rengeteg mintát találhatsz.

Remélem, ez a cikk segített megismerni az UV nyomtatással készült fa kirakó készítésének folyamatát és előnyeit.

október 5, 2022
Miért a fa kirakó az ideális ajándék minden alkalomra?

Ha azt mondom neked, hogy adj egy darab fát ajándékba valakinek, akkor valószínűleg furcsán néznél rám. Hiszen ki örülne egy darab fának? Hacsak nem egy fa kirakónak! A fa kirakók olyan játékok, amelyek nemcsak szórakoztatnak, hanem tanítanak is. Segítenek fejleszteni a kognitív, motoros, és szociális készségeket, valamint a kreativitást és a kitartást. Tökéletes ajándékok lehetnek […]

Tovább olvasom
szeptember 2, 2022
UV nyomtatással készült fa kirakó: hogyan készül és milyen előnyei vannak?

A fa kirakó egy olyan játék, amelyet sokan szeretnek, mert fejleszti a képzelőerőt, a logikát és a memóriát. De tudtad, hogy a fa kirakó nemcsak szórakoztató, hanem környezetbarát, egyedi és tartós is? Mindez azért lehetséges, mert a fa kirakókat egy speciális nyomtatási technológiával, UV nyomtatással készítik. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mi az az UV […]

Tovább olvasom
Vélemények rólunk
7 vélemény
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram